office@whitepoint.ro
+4 0744 60 80 30

Despre noi

White Point > Despre noi

Despre White Point

White Point este proprietarul si operatorul unei retele extinse de panouri publicitare, dispunand de majoritatea formelor utilizate in industria OOH (Out-of-home media advertising). Suntem o echipa de pasionati, transparenti și puternic implicati in business-ul clienților noștri.

Principiile noastre

  • Lucram mereu pentru a castiga si mentine increderea clientilor.
  • Proiectele realizate se vad peste tot si reprezinta cartea noastra de vizita, demonstrand astfel ca putem depasi asteptarile celor mai exigenti clienti.
  • Ideile bune sunt la ordinea zilei. Ceea ce face insa diferenta, sunt oamenii care muncesc din greu pentru a pune ideile in forma potrivita.

De ce funcționează publicitatea outdoor?

Dacă aveți nevoie de un impact major în zona dvs. locală, publicitatea outdoor poate ridica profilul companiei dvs. și poate oferi rezultate. Panourile publicitare pun mesajul dvs. în fața potențialilor clienți. În timp ce unele medii de publicitate tradiționale sunt în declin, publicitatea outdoor este în creștere. Funcționează deoarece este văzut de toți cei care își părăsesc casa. Publicitatea outdoor este foarte proeminentă și nu necesită consumatorul să facă nimic pentru a o accesa.

Sunt panourile și afișele rentabile?

Multe firme mici nu explorează ideea de publicitate în aer liber, deoarece cred că nu isi permit. De fapt, mulți oameni nu își dau seama cât de eficientă este – pentru că brandurile mari o folosesc, presupun că este prea scumpă, dar este accesibila pentru aproape fiecare firmă.

Promovarea în aer liber nu este doar despre panouri masive aflate pe marginea drumului. Există panouri care să se potrivească tuturor bugetelor. Alegerea dvs. va fi determinată de cât de bine înțelegeți piața țintă. Dacă piața dvs. țintă este în mare parte definită de locația geografică, câteva spoturi poster bine alese și semne publicitare în zona dvs. ar putea ridica profilul companiei dvs. și ar putea aduce vânzări.

Publicitate outdoor si indoor

Rețeaua de transport oferă oportunități de a obține o expunere în aer liber valoroasă pentru afacerea dvs. Publicitatea pe autobuze, trenuri, tramvaie, tuburi, taxiuri și aeroporturi este foarte vizibilă. Unul dintre avantajele cheie ale acestor poziții este faptul că pot pune anunțul dvs. în fața unui public captiv.

Publicitatea în aer liber pe stradă și în centrele comerciale captează potențialii clienți în timp ce se află la cumpărături. O campanie de postere bună poate determina cumpărătorii să cumpere produsele dvs. și apoi, mai ales dacă desfășurați o promovare ca stimulent.

Va asteptam sa lucram impreuna, pentru a face planuri optimiste de viitor.
De fiecare data cand treci pe langa un panou publicitar, s-ar putea sa fie unul de-al nostru.