office@whitepoint.ro
+4 0744 60 80 30
White Point > Servicii

Servicii

Backlit 1

Backlit

Panou publicitar iluminat din interior ce permite trecerea luminii prin afis pentru a asigura o vizibilitate deosebita a mesajului transmis.

Bilboard 3

Billboard

Panou publicitar, pozitionat la nivelul razei vizuale, oferind vizibilitate sporita atat pentru pietoni cat si pentru participantii la trafic.

Directional 1

Directionale

Panou publicitar de dimensiuni, amplasat pe stalpi, utilizat atat pentru a oferi informatii referitoare la o locatie cat si pentru a informa sau promova.

Mesh 1

Mesh

Suport publicitar atipic de dimensiuni mari, amplasat cu caracter provizoriu pe perioade determinate de timp, pe locatii si in zone ale orasului in care nu este permisa montarea de suporturi clasice permanente.

Proiect special (Prisma publicitara) 1

Prisme Publicitare

Structuri speciale care aduc plus de valoare, impact si relevanta brand-urilor, au dimensiuni exponabile mari si pot fi amplasata in zone centrale, in parcarile aglomerate sau in zona centrelor comerciale.

Tranzit 2

Tranzit

Amplasarea reclamelor pe mijloacele de transport asigura o expunere eficienta cu impact deosebit, mesajul poate fi observat usor datorita dimenisunii mari a reclamei.

Unipol 1

Unipol

Panou publicitar de foarte mari dimensiuni, amplasat pe autostrazi, drumuri nationale si drumuri judetene, oferind un mijloc de comunicare cu un impact superior.

Scari rulante 3

Scara rulanta

Suport publicitar montat in zonele principale ale locatiilor, astfel incat reclamele sa poata fi vizionate pe tot traseul cumparaturilor.

s3

Productie Publicitara

Suport publicitar montat in zonele principale ale locatiilor, astfel incat reclamele sa poata fi vizionate pe tot traseul cumparaturilor.